Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Lonneke Pinckaers
  Wij willen jullie heel erg bedanken voor dit fantastische tasje! Na enkele tasjes geprobeerd te hebben is deze voor ons zoontje echt perfect. Lichtgewicht, mooi afgewerkt en de inzet is ook erg praktisch. Wat vooral fijn is is dat hij hier lekker mee kan spelen zonder dat het geheel te zwaar is of in de weg zit.
  Hij kan van de glijbaan op de trampoline etc. Dit is echt fantastastisch, andere tasjes waren vaak veel zwaarder en sloten minder goed aan maar bij dit ontwerp is het perfect afgestemd op ons zoontje. Wij hebben hier iedere dag plezier van!
  Bedankt voor de goede communicatie ook met betrekking tot het schoonmaken vd inzet en het tasje zelf. Erg helder allemaal. Jullie leveren topwerk!
 • Geplaatst door Peters
  Jullie zo ontzettend dankbaar! Een van de weinige lichtpuntjes nu met het chronisch ziek zijn van onze zoon is hem te zien kunnen rennen na weken “slepen” met een zware tas! Super initiatief en prachtig materiaal!! Duizend maal dank!!!!
 • Geplaatst door Annette Hedeman Joosten
  Inge en Marianne, een geweldig initiatief. Tijdens mijn stage als klinisch pedagoog begeleidde ik kinderen en jongeren met een sonde die graag wilden pony- en paardrijden en ook kinderen die graag wilden skiën. Helaas bestond een dergelijk sonde-vestje (dat er ook nog een kek uitziet) toen nog niet. Het zou een uitkomst zijn geweest voor alle ruitertjes, maar ook tijdens het skieën. Eigenlijk bij alles wat met sport en spel te maken heeft. Je lekker vrij kunnen bewegen én er ook nog eens superleuk uitzien! Ik ga het op FB en LinkedIn delen! Veel succes!
 • Geplaatst door Bianca
  Lieve Marianne,

  Het geweldige idee uitwerken is een hele klus geweest. Passen, meten, uitproberen, aanpassen en weer opnieuw...
  Het resultaat mag er zeker zijn. Ik weet zeker dat jullie vele kinderen, en daarmee ook de ouders, blij gaan maken. Wie wil er nou niet zo'n mooie stoere rugzak.
  Ik zou zeggen stroop de mouwen maar op....

  Liefs Bianca
 • Geplaatst door Bert
  Mooi product, goed gepresenteerd. Heel goed afgestemd op een echte behoefte. En wat is t belangrijk dat t er leuk en alledaags uitziet.
 • Geplaatst door Maylin
  Gefeliciteerd met jullie mooie site. En wat een geweldig product. Mijn nichtje Suze heeft zo veel meer vrijheid gekregen nu ze zo'n stoere mooie hippe rugzak heeft. Ik hoop dat jullie in de toekomst heel veel meer ouders en kinderen heel blij gaan maken met jullie mooie ontwerpen en producten. Ga vooral zo door. Groeten Maylin Luimes.
 • Geplaatst door Laura Monsieurs
  Hoi, wat een super idee. Door jullie kunnen heel veel beperkte mensen weer een beetje minder beperkt zijn in het dagelijks leven. Keep up the good work!

  Liefs, een meisje uit de thuiszorg!
 • Geplaatst door Marieke Doppen
  Hoi Marianne en Inge,
  Na zo'n lange weg, hebben jullie wel topresultaat! Hiermee krijgen onze bijsondere kinderen een groot stuk vrijheid terug! Wat gaaf om toen betrokken te mogen zijn bij het uitproberen van Suzes tassen en te zien waar dit uiteindelijk tot geleid heeft. Hopelijk mogen jullie nog meer kinderen blij maken hiermee! Heel veel succes! Groetjes Marieke
 • Geplaatst door Carolien ter Maat
  Wat zien ze er mooi uit zeg! Ik denk dat jullie heel wat kinderen én ouders hiermee blij gaan maken!
  Veel succes.
 • Geplaatst door Marion
  Erg mooi. Heel veel succes
 • Geplaatst door Marloes Pardijs-Renes
  Hallo Marianne en Inge
  Wat een mooie professionele site en wat een ontzettend mooi product hebben jullie samen ontwikkeld, geweldig!
  Een product waardoor BijSONDEre kinderen weer 'normaal' kunnen spelen en bewegen zonder beperkt te zijn door de sondevoeding. Juist omdat de tasjes zo licht zijn is het ideaal voor kinderen met een verminderde kracht en/of energieniveau.
  Top!
  Ik wens jullie veel succes toe! Groet Marloes (Ergotherapeut)
 • Geplaatst door Yvonne Bruggink
  Hallo Inge en Marianne,
  Van harte gefeliciteerd met jullie site wat ziet het er mooi uit!
  Jullie hebben Suze zo enorm geholpen ze is zoveel vrijer geworden, echt een heel ander meisje ze is veel zelfverzekerder geworden!
  Zo mooi dat jullie nu een webwinkel hebben,wat zullen jullie andere ouders en vooral kinderen blij maken.
  Ieder kind met sondevoeding verdiend de vrijheid om te spelen...wij zijn jullie heel erg dankbaar voor alles .. bedankt!!
  En we gaan nog een mooi tasje uitzoeken kan ze kiezen haha.

  Groetjes Eric,Yvonne en Suze
 • Geplaatst door PUCK SCHOON
  Wat mooi zeg, dit product! Heel veel succes!
© 2017 - 2021 iem& | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel