Webshop

JULI 2021; BELANGRIJKE MEDEDELING OVER DE LEVERTIJD .

Dank voor uw interesse in onze producten voor het dragen van sondevoeding.

De vraag naar onze producten is inmiddels dusdanig dat wij niet meer alle tasjes en vestjes zelf kunnen blijven maken. Al ruim een jaar zijn wij bezig met het reorganiseren van ons productie-proces; onze houders zullen geproduceerd gaan worden van een ander materiaal door een nieuwe producent. En ook de productie van de iem&-tasjes gaat anders georganiseerd worden. Onze wens om de prijs van de tasjes te kunnen verlagen gaat daarmee in vervulling.

Door Corona en omdat we de kwaliteit van onze producten natuurlijk willen kunnen garanderen, neemt dit proces echter veel meer tijd dan we gedacht en gehoopt hadden. We verwachten vanaf september/ oktober 2021 weer te kunnen leveren.

De vestjes en speciale verzoeken blijven we zelf produceren. Hiervoor geldt echter ook dat we die pas kunnen uitleveren op het moment dat wij de iem&-houders ontvangen hebben van de producent. Dus in september/oktober 2021.

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via het contactformulier (zie contact hierboven) of ons mailadres; info@iem-and.com

Mocht u één van onze producten alvast willen bestellen dan kan dat ook via ons mailadres.

Hartelijke groet,

Inge en Marianne, iem&

 

"Als ik mijn zoon met zijn vestje zie, vind ik dat zo ongelofelijk fijn en geweldig dat ik niet weet hoe het op de juiste manier uit te drukken valt."

Nadat u besteld heeft nemen wij contact op voor extra details, zodat wij de producten nog meer af kunnen stemmen op de toekomstige gebruiker. We geven dan ook de verwachte levertijd door. Die varieert van 2 tot 6 weken, wij streven er natuurlijk naar de zo snel mogelijk te leveren. Verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Bestelt u vanuit België? Kies dan de optie vooruit betalen. Na afronding van de bestelling ontvangt u een factuur waarop onze bankgegevens vermeld staan. 

Een uitgebreidere uitleg en foto's van de bijSondere producten vindt u hier!

Klik op het facebook icoontje onder aan deze pagina en ga naar berichten voor meer foto´s en filmpjes (kan ook als u zelf geen Facebook account hebt). 

© 2017 - 2021 iem& | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel