Webshop

"Als ik mijn zoon met zijn vestje zie, vind ik dat zo ongelofelijk fijn en geweldig dat ik niet weet hoe het op de juiste manier uit te drukken valt."

Vermeld bij bestelling in het vak opmerkingen s.v.p. de shirtmaat, leeftijd en eventuele aandachtspunten, zodat wij onze producten zo goed mogelijk kunnen afstemmen op de toekomstige gebruiker. De verwachte levertijd is ca. 1 week als het bestelde product op voorraad is. Verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Bestelt u vanuit België? Kies dan de optie vooruit betalen. Na afronding van de bestelling ontvangt u een factuur waarop onze bankgegevens vermeld staan. 

Zodra u besteld heeft ontvangt u een orderbevestiging en factuur via de mail (check eventueel de spam). Na verzending van uw bestelling zenden wij u een mailbericht met als bijlagen de gebruiksaanwijzing en punten van aandacht. Wij raden u aan deze zorgvuldig door te lezen voordat het tasje en de houder in gebruik worden genomen. 

Een uitgebreide uitleg en foto's van de bijSondere producten vindt u hier!

Klik op het facebook icoontje onder aan deze pagina en ga naar berichten voor meer foto´s en filmpjes (kan ook als u zelf geen Facebook account hebt). 

© 2017 - 2024 iem& | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel