Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van iem& is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij iem&.

iem& streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Het is uw verantwoordelijkheid de nauwkeurigheid, volledigheid van oordelen, adviezen of andere verstrekte informatie te beoordelen.

De iem& bijSondere tasjes zijn handgemaakte unieke producten, en kunnen dus in werkelijkheid iets afwijken van de op de website getoonde afbeeldingen. Dit geldt ook voor de kleuren. Wij behouden ons het recht voor om de producten en materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

iem& aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks of anderszins  verwijzen. Ook de sites die links bevatten naar de iem&-site kunnen en worden niet door ons gecontroleerd. 

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing. Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief btw.

 

 

© 2017 - 2024 iem& | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel