Over iem&

"Jullie hebben ook overal aan gedacht om het zo comfortabel mogelijk te maken!"

Het idee voor een klein en licht sondevoedingtasje ontstond een paar jaar geleden tijdens het werk van Marianne als fysiotherapeut bij een kindercentrum. Suze, een toen 3-jarig meisje met een zeldzame ziekte, werd afhankelijk van continue sondevoeding. Om haar vrijheid van bewegen niet te veel te beperken werd zij elk halfuur handmatig gevoed via de button, een verre van ideale situatie. Dus ontwierp Marianne een klein sondevoedingtasje, met als doel Suze meer zelfstandigheid en vrijheid van bewegen te geven zodat zij zich ook motorisch spelenderwijs zo optimaal mogelijk zou kunnen ontwikkelen.

Het voor Suze ontworpen tasje werd aangevuld met een sondevoedingvestje. Beide items hebben inmiddels vele metamorfoses ondergaan, zeker sinds ook Inge bij de ontwikkeling betrokken is. Inge ontwerpt en maakt tassen en accessoires naast haar werk op een middelbare school.

De iem& bijSondere tasjes en vestjes zijn handgemaakte Nederlandse producten; elk item is met liefde en plezier gemaakt door ons of het atelier waarmee we werken. Ook de door ons ontwikkelde houder wordt in Nederland geproduceerd. Elk iem& item is uniek, afgestemd op de toekomstige gebruiker (we nemen contact op met de besteller voor de details), daardoor kan het iets afwijkend zijn van de op de website getoonde afbeeldingen.

De & in onze bedrijfsnaam is belangrijk. Deze staat voor Suze, maar ook voor Sarah, die eveneens een zeldzame ziekte heeft. Beide meiden dragen onze producten en testen die in allerlei situaties uit; spelend, kruipend, klimmend en klauterend, lopend, fietsend, rennend en springend, zelfs op de trampoline. Hun moeders supporten ons met raad en daad & dat doen meer mensen.

Ook staat de & voor onze producten, want iem& is volop in beweging.  Ons plan is om in de toekomst bijSondere aanvullingen te presenteren.

& wij willen natuurlijk veel meer kinderen en hun ouders blij maken met onze tasjes en vestjes. & ook tieners en volwassenen. Want het doel van de iem& bijSondere producten is:

  • kinderen met sondevoeding de ongeremdheid in bewegen geven die ieder kind zou moeten kunnen hebben
  • iedereen met sondevoeding de vrijheid geven om te gaan en staan waar hij/zij wil met gewoon een hele leuke, comfortabele, hippe, kleine, lichte rugtas

Wij zouden het fijn vinden om reacties te ontvangen in ons gastenboek;  jullie feedback kan ons helpen om tot nog betere producten te komen in de  toekomst.

Inge Schoon eMarianne van den Brink

hippe, kleine sondevoedingtasjes, iem&, vrij spelen, vrij bewegen met sondevoeding

 

© 2017 - 2024 iem& | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel