Navigatie

iem& producten

"Ze is veel zelfverzekerder geworden. Ze kan met haar vriendjes en vriendinnetjes rennen en spelen zonder dat de voedingstas in de weg zit. Geweldig product, een aanrader voor ieder kind met sondevoeding."

Tijdens de voeding lang in de kinderstoel moeten zitten, kruipen met de zware sondevoedingtas op een plantentrolley, lopen met de zware tas in een blokkenkar of op een rollator, slangen die blijven haken of dubbelknikken....

iem& heeft kleine, lichte producten voor sondevoeding ontwikkeld waarmee deze zaken tot het verleden behoren. Zodat kinderen kunnen spelen, bewegen, meedoen met andere kinderen en zich motorisch kunnen ontwikkelen terwijl ze sondevoeding krijgen.

Want beweging is belangrijk voor de gezondheid. Je wordt er sterker van, je uithoudingsvermogen verbetert, het geeft zelfstandigheid, vrijheid en verbetert de kwaliteit van leven.

iem& heeft een kleine, lichte pomp-fleshouder ontwikkeld voor gebruik in de iem& tasjes én vestjes. Die zijn dus ook afwisselend te gebruiken. Daarnaast:

  • zijn onze producten zo ontworpen dat ze optimaal op het lichaam worden gefixeerd.
  • is de sonde bij de iem& producten geïntegreerd zodat deze niet ergens aan kan blijven haken. 
  • kan de sonde door o.a. gebruik van antislip gefixeerd worden in de schouderband van de tas, zodat er nauwelijks frictie is aan de button of PEG.
  • bij een neussonde en voor iedereen die de tas vaak op en af wil doen zonder af te koppelen is er de optie zonder antislip in de schouderband. Bovendien zijn er extra openingen waar de sonde door naar buiten kan; zie voor meer informatie deze link.
  • de speciaal ontwikkelde houder is gemaakt van zacht materiaal, er wordt gebruik gemaakt van een sondevoedingfles van 250 ml (bestellen bij leverancier sondevoeding). Onze houder is geschikt voor de Infinity Flocare pomp, voor andere pompen op aanvraag.
  • de tas (26x19x6cm) heeft aan de rugzijde een zak voor bijvoorbeeld een cold pack, die op warme dagen verkoeling kan bieden op de rug.
  • het iem& rugtasje kan gebruikt worden door iedereen met sondevoeding, variërend van zeer jonge kinderen tot volwassenen. Doordat het tasje licht is, rond één kilo met voeding en pomp, en tegen de rug aan ligt is het geschikt voor personen met een verminderd kracht en/of energieniveau, maar kan er ook flink mee bewogen worden. Het iem& vestje is leverbaar in kindermaten, op aanvraag ook voor volwassenen.

hippe, kleine sondevoedingtasjes, iem&, vrij spelen, vrij bewegen met sondevoeding

 

© 2017 - 2019 iem& | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel